Коментар на Дахер Ламот, сириец и българин, който живее в България

...
Коментар на Дахер Ламот, сириец и българин, който живее в България
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Евровизия се превърна в една от най-големите пародии на нашето време

Коментар на Дахер Ламот, сириец и българин, който живее в България и работи за огромна интернационална компания. Той е известен анализатор, блогър и коментатор в обществените мрежи с хиляди почитатели и фенове.

Евровизия се трансформира в една от най-големите пародии на нашето време.

На едно място видяхме всички заболявания, от които боледува нашето съвремие, като почнем от двуличие, двойни стандарти, кич и беззащитност да се сътвори нещо ново в изкуството, разтегнати до крайности идеологии, политическа агитация, брутална цензура, корупция и нагласени резултати, ненавист, безнаказаност, фалш и какво ли още не.

В текстовете на песните се възхваляваха ЛГБТ, сатанизъм, вещерство, псевдо-феминизъм, екология, паганизъм, евроцентризъм, национални комплекси, политически „ послания “, които клонят към агитация, а дребното, които не бяха такива, останаха на опашката в класирането.

Организаторите се принудиха да употребяват изкуствен интелект с цел да заглушат всеобщите освирквания към представителката на Израел, за която почтено казано, се наложи да постави големи старания с цел да резервира хладнокръвие. Дори се появиха клипове по какъв начин преди излизане на сцената, целият израелски екип крещи против нея, с цел да свикне и да не се тормози от негодуванията и освиркванията от публиката.

Миналогодишната победителка Лорийн разгласи, че няма да връчи премията на израелската представителка, в случай че я завоюва, с което щеше да наруши традицията.

Водеща от Норвегия се отдръпна, представителят на Нидерландия бе изключен поради „ тормоз “,

въпреки на всички да бе ясно, че същинската причина са въпросите, които насочи към представителката на Израел.

Представителката на Португалия си лакира ноктите с цветовете на „ куфията “, палестинската кърпа. Италианската пък излезе с черна рокля и италианското знаме и ги кръстоса, като по този метод наподоби палестинския байрак. Гръцката представителка искрено поддържа нидерландския й сътрудник. Австралийската делегация също съобщи поддръжка за Палестина. Изпълнителят на една от откриващите песни, Ерик Сааде, който е от ливанско-палестински генезис, пък излезе непосредствено с куфията вързана за ръката му, с което провокира пристъпи от потрес и смут на уредниците.

В същото време пък израелците пощуряха по мрежите и призоваваха всички евреи по света, както и последователи на Израел, да поддържат с вотовете си тяхната представителка. Започна да пуши и гори и по мрежите, митингите бушуваха към залата, а пожарът на разделянето като че ли обхвана цялата галактика.

Още преди надпреварата бях уверен, че вотовете от феновете ще идат за Израел, следвайки трендовете, или по-скоро формулите на Евровизия. Всичко е предвидимо и обяснимо.

Йей, всички в Европа и света ни поддържат, крещят израелци и сочат резултатите от нагласените вотове. Йей, всички по света поддържат Палестина, крещят съперниците, сочейки освиркванията в залата, митингите и скритата поддръжка на всички други участници.

Всеки си живее в личен свят.

Това разделяне даже не е и идеологическо. То бе на база про- и анти-израелските дейности в Газа, без значение от леви или десни реализатори, или хора по улиците. Всичко даже не е същинско, бе мода и известност. Левски против ЦСКА. Тук видяхме даже розовото левичарство към този момент да се обръщат против кукловодите, техните основатели, на този черен церемониал. Както нерядко са казвали доста хора, когато елиминираш и анулираш всеки съперник на дадена система, най-после от вътрешната страна се появяват пукнатини и раздори.

Има нещо гнило в системата, нали?

Но карайте да върви. Всичко е красиво, цветно и прелестно. Камерите посочваха щастливи хора (избирателно), а изкуственият разсъдък почисти освиркванията. Всичко бе съвършено, цветя и рози.

Важното е задници да лъщят!

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР